ʻO ka'ōwili'ōpena -ʻo ka meaʻai

E haʻi mākou iāʻoe pehea e kuke ai i ka'ōleʻa moa. He mea hoʻokau maikaʻi kēia pāʻani i ka pāʻina leʻaleʻa a mahalo loa i nā malihini a pau me konaʻike a me ka mea'ē aʻe. Hiki ke hoʻohanaʻia me kekahi'āpanaʻaoʻao a mea kanu hou paha.

E'ōwili ana nāʻeleʻele me nā paona

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

No laila,ʻokiʻoki i ke'ōpū me ka pahiʻoiʻoi i nā'opi liʻiliʻi. E kiolaʻia kēlā me kēia'āpana me ka hāmare, a laila podsalivaem a me ka pepa. Hoʻomaʻaʻia nā lūlū, kāpiliʻia me ka waiʻaila a me ka limu melenko. Hoʻopuka mākou ma waenakonu o kēlā me kēia'āpana'āpana a kāwili i ka'ōwili. Hoʻokomo mākou i nā bila i loko o ke aniani kilokilo baking. I loko o kekahi kīʻaha'ē aʻe, e hui pū me ka paʻipaʻi pāʻani a hoʻomoʻi i nāʻene i kāwahaʻia. ʻO ka hopena hopena e hoʻopili i ka moa ma ka home a hoʻouna i ka pahu no 40 mau minuke i ka umu.

E'ōwili me ka moa moa

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Kūʻaiʻia nā kīkākā o ka pā'ū a me ka'ōnihi ma lalo o ka wai anuanu, maloʻo i ke kāwele a hoʻohuiʻia i loko o nā lau. Hoʻopiliʻia ka mikena i loko o ke pola, hoʻopihaʻia me kaʻailaʻono momona iʻole kaʻaila, e pākiʻi i ka paʻakai, e ninini i loko o ka mango a hoʻopili pono i nā mea a pau me kou mau lima. A laila kau i ke kaupaona ma luna o ka pepa i kālaiʻia o ka foil, ma luna o ka māheleʻana i nā lau lapa a me ka'ōnihi, e ninini i ka'ōmoleʻona hou a hoʻololi i nā mea a pau i ka'ōwili pepa. E kau ma luna o kahi pālua bakena a hoʻomoʻa i loko o ka umu wela i 50 mau minuke a hiki i ke kukeʻana.

Pāleona Kāneleʻa Pāʻani Me Bacon

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

No ka hoʻomākaukauʻana i kēia papahana kūikawā, ponoʻoe e hana mua i kahi mīkini: e hui i ka pahu me kaʻanuʻu maʻamau, ka paʻakai a me ka pepa i kahi liʻiliʻi. Hoʻomaʻa 'ia ka mīkiniʻula, maloʻo, a laila e paʻi i kahi'āpana e loaʻa ai kahi'āpana'āpana. Eʻoki i ka paʻakai i nā papa. No kēlā me kēia'āpana mīkini, waiho mākou i ka cheese a'ōwili i nā'ōwili. Hoʻokiʻokiʻia ke kīpoki i loko o nāʻili lahilahi a me kēlā me kēia pepa i hāweleʻia i ka bale, a laila, e hoʻokomo i loko o kahi pāhao tunu. Ma mua o kou hoʻounaʻana i ke kīʻaha i ka umu, e hoʻonoe i nā'ōwili me kahi meaʻalaʻono a hoʻomākaukauʻia no ka 25 mau minuke ma kahi mahana he 180 degrees.

ʻO ka'ōwili me ka gelatin

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

No laila, ua hoʻomaʻemaʻeʻia ka moa a'ōpala loa. Eʻokiʻoki i nāʻiʻo a pau o nā iwi aʻokiʻoki i nā'āpana liʻiliʻi. Hoʻopili mākou i ka moa i loko o ke pola a hoʻohui i ka meaʻai. Ma ka mahele o ka hana e hoʻopili i ka huaʻai kiʻi, eʻoki i keʻoki i loko o kahi papahele a māmā i kaʻiʻo. I loko o ke kīʻaha'ē aʻe, e hui i ka gelatin maloʻo me nā meaʻala me ka pīpī liʻiliʻi i ka mea'āpala. Ma hope o kēia, e hoʻololi pono i ka'ōwili o kaʻiʻo, e kāpili i loko o nā'ōwili o ka meaʻai kiʻi, a laila e hoʻopili iā ia me ka pahu. E hohola i ka hana hana me ke kaula i loko o kahi'āpana liʻiliʻi, e ninini iho i kahi wai anuanu aʻoki i ka'ōwili i loko o ka umu wela no kahi hola. A laila lawe i waho i ke kīʻaha, e wehe a hōʻoluʻolu i kahi mahana. Ma hope o kēlā, hoʻohuli mākou i loko o ka friji a waihoʻia e maloo no 3 mau hola. Ma hope o ka hala, uaʻokiʻoki mākou i nā'āpana liʻiliʻi a kāhiko mākou me nā kī.