ʻO ka'ōpena māmā me vermicelli -ʻo ka meaʻai

I kekahi manawa e makemakeʻoe e kuke i kahi mea māmā, ke kalo-calorie, akā maikaʻi i ka manawa like. Hāʻawi mākou i ka'ōhū moa o ka moa me vermicelli,ʻo ia hoʻi ka mea maʻamau o nā kānana. Hāpaiʻo ia i nā mākua a me nā keiki, no ka mea heʻalaʻoluʻoluʻo ia, he mālamalama, akā i ka manawa like me ka meaʻai a me ka māʻona. E nānā i kekahi mau meaʻono no nā meaʻono.

Ka hopena no ka moa moa me vermicelli

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

No laila, no ka hanaʻana i ka moa maikaʻi o ka moa me ka vermicelli, e holoi ponoʻia ka manu, e hoʻokomoʻia i loko o kahi kōmaʻa, e ninini i ka wai i kapi a hoʻolapalapa a hiki i ka mākaukauʻana o ka meaʻai, e wehe mau i ka lepo. I kēia manawa, hoʻomākaukau mākou i ke koena o nā huahana: lawe mākou i ka pāpale, hoʻomaʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe loa. A laila e lawe i nā kāloti, hoʻomaʻemaʻe aʻokiʻoki me ka mauʻu, aʻekolu paha ma luna o ka mea nui. Ma hope o kēlā, e hana i ka pāpale no ka mīpī, e hele ana i nā meaʻai i loko o ka pākīʻenaʻena me kaʻaila. E hoʻohuli i ke kalala: hoʻomaʻemaʻe mākou, eʻokiʻoki i loko o nā pahu, a hoʻokuʻu i loko o ka moa moa a hoʻomopala i 10 mau minuke. Ma hope o ka hoʻomoʻiʻana i ka'ōpaki'akela i loko o ka puʻu a hoʻokuʻu iā ia no 10 mau minuke. I ka hopena, e kiola mākou i ka vermicelli, ka lālā bay, nā meaʻala a me nā kīkā. ʻO nā mea a pau i hui pūʻia, hoʻololi i ke kinoea a hāʻawi i ka'ōmole māmā māmā me vermicelli .

Pāpī māmā me vermicelli

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Hiki mākou ke ninini i ka wai i loko o kahi kōmaʻa, kau i ke ahi me ke ahi a kaliʻia e hoʻolapalapa i ka wai. Ma hope o kēlā, waiho mākou i ka moa moa ma laila a hoʻomākaukau i ka mākaukau, e lawe i kēlā manawa i kēlā manawa. A laila e hoʻopau pono i ka moa moa, eʻoluʻolu a hoʻokuʻu i nā mea kiko. Hoʻopiliʻia nāʻeleʻele a'ōleʻaʻia i loko o nā pahu. Ua hoʻomaʻemaʻeʻia nā kāloti mai ka pehu, holoiʻia aʻokiʻoki i nā'āpana lahilahi. Hoʻopiʻo mākou i kaʻuala, aʻokiʻoki iā lākou i nā'āpana liʻiliʻi-nui a hoʻolei i loko o ka ipuhao me ka paila. Hāʻawi mākou i ka pā nui e hoʻolapalapa, hana mākou i ahi liʻiliʻi a me ka kuke no 10 mau minuke. I ka pauʻana o ka manawa, e hoʻolei i nāʻaila a me nā kāloka i loko o ka pā a me ka paniʻana i ka poʻi. Hoʻopilikiaʻia ka pahu. Hikiʻia nā pua moa i loko o ke kīʻaha, ka paʻakai, a hiki i ka wa e kokoke ai kaʻuala, e hoʻolei i ka'ōmole o ka mīmīmaha a ninini i ka'ōpū lahilahi i ka'ōpū i'ōleʻa, me ka hoʻouka pinepineʻana me kahi lāʻau. I ka hopena, e hoʻopili i nā piʻiʻeha, e lawe mai i kahiʻeha a hoʻohuli. Ke ninini nei mākou i ka mākaukau mākaukau ma nā papa a kāhea aku i nā poʻe a pau e pāʻina!

ʻO ka moa māmā māmā me vermicelli ma kahi hua'ōlelo

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Ua hoʻomaʻemaʻeʻia nā kāloti a me nā'eme, koʻu a maloʻo. ʻOni ka'ōniʻi i loko o nā kumukū, a kālai i nā kāloka ma luna o ka papa me nā puka nui. Hoʻopiliʻia ka umauma'āpana i nā'āpana liʻiliʻi. No laila e ninini i kaʻailaʻaila i loko o ke kīʻaha o ka multivark, e hoʻololi i nā mea i hoʻomākaukauʻia a hoʻololi i keʻano "Baking" no 3 mau minuke. I kēia manawa, e hoʻomaʻemaʻe mākou i ka'ailala, aʻokiʻoki i nā kaula a kau i loko o ke pola. E hoʻopiha i nā 2 lita o ka wai, e kau i ka paʻakai, ka wā me nā meaʻala a me ka hui. Hoʻonoho mākou i keʻano "Quenching" no ka hola 1. I 10 mau minuke ma mua o ka hoʻomākaukau, e hoʻolei i ka lima o vermicelli i loko o ka mea 'ai a kuke i ka pā. Hoʻomakaukauʻia kahi moa kukui moa!