ʻO Hot Dog -ʻAla palaoa

ʻO nāʻai meaʻai wikiwiki ka hana maʻalahiʻole, akā,ʻaʻole loa ia he mea maikaʻi loa, a he manawaʻino i ke kino. Akā, hiki keʻokiʻia i ka hale, a laila ua hoʻemiʻia ka hopena e hōʻeha i ke kino, a ua hoʻonuiʻia kaʻono o kaʻaiʻana i ka meaʻai ma ka hoʻohanaʻana i nā huahana maikaʻi a me ka hoʻoponopono pono.

I kēia lā, e haʻi mākou iāʻoe pehea e hoʻomākaukau ai i kahi'īlio wela a hāʻawi i nā meaʻai e hiki ai iāʻoe ke hoʻomaopopo mau i kāu lumi kuke.

ʻO nā kīʻahi no nā'īlio wela - nā meaʻai

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

I ka'ōmole hoʻomohana mākou e hōʻoki i ka lewē, kāpae i ke kō, hoʻokomo i hoʻokahi hua, ka hapalua o ka maʻamau o ka palaoa āpau a hui pū me ka'ōpiʻi. Loaʻa iā mākou he pola wai me ka ho'āʻo wai i loko o ka wela no kahi he kanahā mau minuke. E hoʻohui i ka paʻakai, ka hapalua o kaʻailaʻaila, eʻoki i ka palaoa i koe a me ka hui pū. Ke hoʻololi nei i kahi kūlike kūlike o ka ho'āʻo. E hoʻopiha i kona mauʻene me kaʻaila i hoʻomahaʻia a hoʻomohana i ka wela no kahi oʻelima mau minuke.

Mai kahi pulu momona e piʻi mai, hana mākou i nā'āpana āpau a me nā lima i hoʻowiliʻia a kauʻia ma luna o kahi pāpale bakena me kahi lau paʻu waiʻu. Hāʻawi mākou i nā huahana he kanahā mau minuke no ka hōʻoiaʻiʻoʻana, a ma hope iho ua kāʻili mākou i ka moa egg egg, i paʻi i nā hua o nā kumulāʻau sesame a hoʻokomo i loko o ka umu i hoʻomeʻeʻia. Hoʻokumuʻia nā kīʻahi no nā'īlio wela i kahi mahana o 180 degrees, aʻo ka mākaukau e hoʻoholoʻia e kahi'ōpūʻulaʻula nani.

ʻO ka mea hoʻomākaukau no nā'īlio wela ma ka home

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Hoʻomolapalaʻia nā kīʻaha aʻokiʻia i loko o ka pā, eʻoki i ka hapalua. Hoʻopiliʻia kahi pōʻai'īlio wela i ka mea nui ma ka mīkini ulahini,ʻokiʻoki, akā,ʻaʻole i ka hopena mai ka piko aʻaoʻao paha i ulanaʻia i loko o ka mīkeke. E hoʻopiha i ka'īlio wela me nā lau lettuce ko ke kāpīʻia i kāpīʻia a me ka momona i ka hapalua o ka mayonnaise a me ka ketchup. Ma hope o kēlā, hoʻokomo mākou i ka paʻulu i hoʻomākaukauʻia, mai luna mai mākou e hoʻolālā ai me ka mayonnaise a me ka ketchup i koe aʻoliʻoli. Ma kahi o ka saladi a me ke kāpena, hiki iāʻoe ke hoʻohana pū i nā kāloka i ka Korean a i nā kukama kūkō.

Hiki ke hoʻololi houʻia ka meaʻai no kahi'īlio hopena maʻamau i Danish.

ʻO ka'īlio hoʻomaʻamaʻa French - ka meaʻai

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

No ka hoʻomākaukauʻana i kahi pahi wīwī wīwī French iʻokiʻokiʻia i nā'āpana i ka lōʻihi o ka pōkole iki ma mua o nā kui, ke hana nei mākou i kahi'āniʻoki lōʻihi a lawe aku i ka kuhū. Lubricate i loko me ka mīmū, ketchup a me ka mayonnaise, e hoʻokomo i nā'ōmato paʻipaʻi, nā pulakī, ka hua'ilialaʻalani a me ka paʻakai pa'ū a hoʻopuni i ka'īlio wela maikaʻi, e hoʻopau ana i nāʻaoʻao o ka baguette.