ʻO Ramen -ʻo ka palaoa

ʻO ka mea nui o ka'ōpiopio, he mau hōʻailonaʻo ia no ka palaoa, a me ka'ōpala (aiʻole nāʻanoʻano likeʻole o ka hulu), a me ka puaʻa i kāluaʻia, nā huaʻupu paʻi, nā lau o ka nū, nā halo a heitake, nā huaʻona a me nā iʻa.

Ma keʻano kūlana, i Iapana lākou e lawelawe nei i ka soup lūhu i loko o nā hale liʻiliʻi - ramen-ya. Akā, hiki hiki ke mālama i ka hoʻomākaukauʻana o nā kānaka i ka home. ʻO nāʻano o nā meaʻaiʻai i nā mea he nui, e lawe mākou i kahi meaʻai, nā mea i hiki keʻikeʻia ma nā kāpena Lūkini a pani paha me nā huahana'ē aʻe.

ʻO Ramen - ka kuke kuke

No ka hoʻomākaukauʻana i nā kānaka'ōpio, he mea pono e hoʻomākaukau i ka pua puaʻa, ka hulu mai ia mea, a me kekahiʻano o ka hulu, ka moa a me nāʻanoʻano'ē aʻe o nā meaʻai, akā, he ikaika, i hoʻomoʻaʻia i ka iwi no kekahi mau hola.

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

E puhi i nā pūʻakai no ka hapalua hora i ka wai paʻakai. ʻOiai e kukeʻia nā hamo, e hoʻomākaukau i nā hua. Hoʻopili mākou iā lākou i ke kahua "i loko o kahiʻeke",ʻo ia hoʻi, e kuke no 4 mau minuke ma hope o ka hoʻomoʻana. Hōʻoluʻolu a hoʻomaʻemaʻe i nā hua. ʻO ka wīkī Līnika, ka soy sauce a me ke kōpaʻa e hoʻonāʻia a hiki i ke kaheʻana o ke kō. Lawe mākou i kahi pēke pale ikaika a ninini aku i ka huaunu marinade, e hoʻokomo i nā hua a me nā mea i kāluaʻia. Hoʻopaʻa mākou i keʻeke a hoʻokomo i loko o ka pahu hau. Hiki iāʻoe ke hoʻomākaukau i nā huaʻopa i mua o ka promarinuetsya, akā i loko o ke kūpono, he 30 mau minuke.

E hoʻomākaukau i ka'ōpala i mua, no kekahi mau hola. E puhi i nā noodles.

I kēia manawa, hiki iāʻoe ke lawelawe i ka'ōpala. E kau i nā noodles i loko o kahi pālahalaha, waiho i nā'āpana puaʻa a me nā haloo i luna,ʻokiʻoki i nā hua i ka hapalua, a ninini i kaʻaila wela (hiki iāʻoe ke ninini i ke kukupa ma kahi kaʻawale, akā, hiki iāʻoe ke hui pū me ia). Inā pono, e hoʻokomo i kaʻalima sesame, nā huaʻona, nāʻeleʻele'ōmaʻomaʻi, nā'āpana nori.

E pono iaʻu e'ōlelo aku ua hāʻawiʻia ka poʻe Kepanī i ka lālā (ka paila iʻa, hiki ke kūʻaiʻia i loko o nā hale kūʻai), akā he mea maʻamau ia no kahi Lūkini e hui i ka iʻa a me ka mea 'ai, no laila, e like me kēia manaʻo.

Hoʻomaʻaka liʻiliʻiʻo Ramen me ka puaʻa i ka iʻa me ka iʻa, ua lawa ka mea e hoʻopau ai i ka meaʻai i ka meaʻai me ka meaʻai kohua a me ka meaʻala.

ʻO Ramen me ka moa

ʻO kēia,ʻo ia hoʻi, kahi meaʻai Pāʻani Pākē i hanaʻia no ka hanaʻana i ka mea aihue, i kēia manawa me ka moa, ka meaʻole i koi aku i nā mea exotic a nui ka manawa e hoʻopau ai.

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

ʻO ka mua, e kuke i kaʻaila: e hoʻopiha i nā naʻau o ka moa me ka wai anuanu a waiho i kaʻaila. Hoʻohuiʻia kahi kāpeti a me kahi 'ālika i ka pā, hāʻawi i kahi mea'ē aʻe e hoʻolapalapa, a laila e waiho i ka kinamona, oregano, pepaʻulaʻula,'ākau. I ka wā e hoʻomoʻiʻia ai ka'ōpala, hoʻonā i ke ahi a hoʻomoʻa i hoʻokahi hora a hoʻokahi paha a me ka hapalua. Pono e laweʻia ka kinamona mai loko mai o ke kai. Hoʻomoʻa mākou i ka moa i loko o kahi kōkomo a kuke i ka meaʻai a hiki i ka mākaukau. Ke hoʻomoʻaʻia ka moa, e lawe aku me ka naʻau. A laila e hoʻohui i ka meaʻai me ka laiki i kaʻaila. Aloha, inā pono. E puhi i nā noodles e like me nā mea maʻamau.

E puhi i ka pīni me ka 1 tbsp. me ka puna o ka'amaʻena sesame, ka'ūpī a me ka paʻa o nā moa hehi ke kīʻaha gula, e hoʻokaʻawale i kaʻiʻo mai ka'ōmole. Kāpalaʻia nā kāleti ma ka hoʻohanaʻana i kahi kaomi no kahi kāroti Korean. Kāʻanoʻia ka Bulgarian pepa me nā liʻiliʻiʻuʻuku, kahi'āpana ka hapalua o nā apo. Hoʻonui mākou i 1 st. he kīpī o kaʻaila sesame, kau i nā huaʻona, e hoʻopili i kahi kīkaha liiki leka, a laila e paʻi ia no kahi mau minuke 5.

Hāpai mākou i loko o ke pola aiʻole ke kīʻaha hohonu: waiho nā noodles ma lalo, a laila nā huaʻai, ka meaʻai a hoʻopiha i kaʻaila wela. ʻO luna me nā'āpana'ōmaʻomaʻo'ōmaʻomaʻa.

ʻO kahi hoʻololi'ē aʻe i nā noodles, he raiki noodula. ʻO ka paʻakai me nā laiki raikiʻaʻole i emi iki a hiki ke hoʻomākaukauʻia e like me kekahi o nā mākaukau i luna nei.