ʻO ka monetherapyʻole-ʻole - nāʻano o nā kaʻina hana, nā hōʻailona a me nā hōʻai'ē

Ma hope o ke 35 mau makahiki, pono kahi wahine e mālama i ka maʻi kaumaha, hikiʻole i nā home home ke kū hou i nā pilikia e hāpai. Hoʻohālikeʻia ka Mesotherapy i ke alaʻoi loa o ka hoʻopaʻi houʻole, akā he hanaʻeha a koi pono i ka hoʻoponopono. Ma nāʻano hou,ʻaʻole hoʻohanaʻia nā injections, a ua like ka pono o ia me ka hana maʻamau.

ʻO ka mīkini kānanaʻole o ka maka - he aha ia?

ʻO ke kumu o ka hoʻoponoponoʻana i nīnauʻiaʻo ka hoʻokomoʻana i loko o nā papakū o kaʻili o nā mea pono a me nā mea ola. ʻO ka mea nui o nā mīkini holoʻokoʻa no ka hana hanaʻo ka hyaluronic acid. Hāʻawi ia i ka humurima a me ka houʻana, e hoʻopau i ka huhū a me ka peeling. ʻO ka mehīpīʻole i loko o ka māhele e pili ana i ka hoʻohanaʻana i nā meaʻokoʻa'ē aʻe:

ʻO ka hapa nui o nā malihini kipa i nā mea hoʻolimalima maikaʻi, he mea nui loa ia o ke kaheʻana o ke kanakaʻole, pehea keʻano o ka hana, he mea pono e noi mua aku i ka cosmetologists. Nui nā koho koho. Hoʻokahi o lākou i ka hana hoʻokahi -ʻo ke noiʻana i ka maʻi i ka hoʻomaʻemaʻeʻili a me kāna hanaʻana me nā mea hana. ʻO kaʻokoʻa wale nō keʻano o ka mea i hoʻohanaʻia e hoʻokomo i nā meaola lāʻau.

Hoʻomoeʻole kahiʻole - nāʻano

Ma kahi o nāʻano likeʻole o ka hana i hanaʻia ma loko o nā hale kālai'āina me ke kōkuaʻana i nā mea pono. Hoʻomoe pūnaewele:

Hiki nō hoʻi i ka mīkini kānanaʻole i loko o ka home, akā, ponoʻoe e kūʻai i kekahi mesoroller a iʻole kekahi o nā'ōnaehana:

ʻO ka monetherapy non-injection

ʻO keʻano o ka hoʻoponoponoʻiaʻana o keʻano i hanaʻia ma keʻano o kahi kīnā kūikawā e popo ana i ka kinoea hoʻonāʻia ma lalo o ke kiʻekiʻe. ʻO ka monetherapy o oxygen me ka hanaʻoleʻana i ke kauʻana i nā hanana:

Hiki i ka oxygenotherapy no ka helehelena ke hoʻokiʻekiʻe i ka hoʻokomoʻana i nā meaʻai i loko o ka hohonu hohonu o nā dermis ma muli o ka ikaika o ke kino. Ma mua o nā'ōnaehana 2-3, uaʻikeʻia nā hopena maikaʻi:

Ke kohoʻiaʻana o ka mīkini kānanaʻole

ʻO keʻano o ka hana i hōʻikeʻia e hōʻikeʻia i ka wikiwikiʻoi loa o ka hoʻokōʻana a me ka holomua i loaʻa i nā hopena maikaʻi. ʻO ka electroporation he mehemo me ka ponoʻole, kahi e hilinaʻi ai i ka hopena o ka mana electromagnetic ma kaʻili. Hoʻouluʻi ia i ka laulā o nā membrane paʻakikī, kahi e hōʻailona ai i ka komoʻana o nā mea inu i loko o ka hopena. ʻO keʻano o ka mīkini kānanaʻole he meaʻole loa,ʻaʻole e uhaki i ka pono o kaʻili aʻaʻole ia e hoʻonāukiuki. ʻO ka hopena ma hope o ka hoʻolālā kohoʻana e hoʻomauʻia ana i nā mahina he 3.

ʻO ka hui pū me ka hyaluronic acid

Hiki ke hoʻohanaʻia i kēlā me kēiaʻano kamepiula pūnaewele no ka hoihoi houʻana a me ka hoʻopihaʻana i kaʻili me nā meaʻai. ʻO ka pilikia wale nō ka uku o ke kaʻina hana, no laila,ʻoi aku nā wāhine e like me ka mesotherapy me ka loaʻaʻole o nā mea hōʻeuʻeu me ka hyaluronic acid ma ka home. He mea maʻalahi ke hana ma ke kumu uku. E koi ana i kahi mea maʻalahi a mea'ē aʻe paha no ka hoʻohana ponoʻana iā ia iho, a me ka noʻonoʻoʻana o ka hyaluronic acid. Hana maikaʻiʻia ka massage i ke ahiahi, ma mua o ka hiamoe, i hiki i kaʻili ke manawa e ola ai ma hope o ka hoʻopiliʻana.

ʻO ke alo o Magnitophoresis

Ua hoʻohālikelikeʻia ka manaʻo o ka hopena o ke kino i loko o nā kumu no ke olakino, ma ka cosmetology he mea hou. ʻO keʻano o magnetophoresis keʻano o ka mālamaʻana i kaʻili me kekahi kūlana magnetal frequency-frequency. Hiki ke hoʻololi i kahi o nā molecuka enzyme o nā pūnaewele, e pale ana i ko lākou mau membrane mai ka pukaʻana o waho. Ke piʻi aʻe nei ka permeability o ka epidermis, aʻo nā mea nui hoʻi i loko o kaʻili. Hoʻomaopopoʻia ka mesotherapy non-injection ma muli o ka nele o kekahi mau mea i ke kaʻina hana. Ma hope o ka hanaʻana,ʻaʻohe ulaula a huhū paha.

Ultraphonophoresis no ka maka

ʻO kēia kaʻina hana kekahi ala e hoʻonui ai i ka loli o nā membrane paʻamau. ʻO ka Ultraphonophoresis ka hopena ma kaʻili o ka hoʻonani pinepine pinepine,ʻoi aku ma mua o 16 kHz. Mahalo i nā vibrations ultrasonic ke hoʻokomo kokeʻia ka mesococtail i loko o ka epidermis a komo i loko o ka papa honua. Eia hou, ua hoʻonui ke kino i ka hikiʻole o kaʻili i nā meaola biologically.

ʻO'Iophoresis no ka maka

ʻO kēiaʻano hoʻohālikelike iʻoi pinepine ka'ōleloʻia e nā beauticians a he kaulana loa i waena o nā wāhine. ʻO ka mesotherapy i ho'ākākaʻia me ka hanaʻoleʻiaʻana ma luna o ka hana o kahi kaha (galvani) o ka nui liʻiliʻi. Hoʻohuliʻo ia i nā molekino o nā mea i loko o ka meli i loko o ka mea i hoʻohuiʻia, a pēlā e hoʻonui ai i ko lākouʻano bioavailability and penetration ability. Nā mea kōkua hou aku o nā iontophoresis:

Laser Face Mesotherapy

ʻO keʻano o kaʻili houʻana o kaʻili i ka momona o nā meaʻai a me ka holoiʻana i nā mea i loko o ka moʻo. ʻO ka mesotherapy Laser kekahi o nā koho kūpono loa, akā he mau koho kūpono no ke kaʻina hana. Ma hope o kahi papa piha, i loko o 15 mau manawa no 10-15 mau minuke, e mālamaʻia ka hopena i nā malamaʻeono. Hanaʻia ka mesotherapy non-injection e like me nāʻano pono hana'ē aʻe, ua hoʻohanaʻia kekahi mīkini kūikawā i kaʻili i hoʻomaʻemaʻeʻia, a ma hope iho ua hanaʻia e ka'ūpana instrumental. ʻO nāʻano leʻaleʻaʻole i kahi'ē, akā, aia i ka hoʻopuka houʻana.

ʻO Cryomesotherapy o ka maka

ʻO ka mea i hōʻikeʻia heʻano palekana,ʻo ia ka hapa iki o nā hōʻai'ē a me nā hopenaʻaoʻao. ʻO ke kaʻina hana keʻano o ka pane o nā koko i nā hopena o ke anu. I ka mua, pilikia lākou, a laila e hoʻolahalaha, kahi eʻili ai kaʻili i ka lole. Hoʻopomo koke ke kumu waiwai i loko o ke kahe holohemo a komo koke i loko o nā kinona dermal.

Hoʻomakaʻia ka mahana a me ka lōʻihi o ka hoʻoponoponoʻana i kēlā me kēiaʻano, e pili ana i keʻano o kaʻili a me nā pahuhopu i hoʻonohoʻia. Hiki ke hoʻololiʻia nā mea hana kūikawā no ka huiʻole o nā hui me nā -20-degree, akā hiki ke loli kēia hōʻike. I ka wā o ke kaʻina hana,ʻaʻohe manaʻo maikaʻiʻole, ma hope o ka hapa ikiʻana o ka epidermis, e nalowale kokeʻia ma muli o ka pale pale.

ʻO ka mīkini kānanaʻole - kuhikuhi

ʻO nā pilikia e hiki ke hoʻouluʻia i ka hana i manaʻoʻia e nui loa. Hoʻomanaʻoʻia ke kuhiʻana i ke kuhiʻana i ke kuhumuʻana o nā mea i loko o nā hihia penei:

Hoʻolāʻauʻokoʻaʻole - he mau hōʻai'ē

Ma mua o ka hoʻokō 'ana i ke kaʻina o nā kaʻina hana, he mea nui eʻimi i ke kanaka hulihonua. Inā loaʻa iāʻoe kahiʻano o nā mea e'ā ai ke kino, ponoʻoe e nānā i nā hoʻomākaukauʻana no ka neeʻole me ka injection, e nānā pono i kā lākou hana. ʻO nā kumu nui e kū'ē i ka hana: