"ʻO kahi holoi holoi o Hugh." ʻO ka haku wahine mua o nā mea huna o ke ola pilikino o ka mea hoʻokumu i Playboy

Ua weheʻia nā kikola piha o ko Hugh Hefner ola olaʻana e nā mea hoʻohālike oʻAmelika i hele pū me ia ma loko o nā pilina pili lōʻihi. Ua haʻi maiʻo Holly Madison iaʻu i ka mea i hana ma hope o nā puka pani o ka hale hoʻokipa.

Ua hoʻomakaʻo Hefner i kānaʻoihanaʻoihana i ka makahiki 53, he 600 ia a me 10,000 mau kālā kālā. ʻO ka mua, aia he puke ma hope, ma hope o ka hoʻomakaʻana o ka hoʻolālāʻana i nāʻoihana hoʻolālā a pau me nā pāʻani, he hōʻikeʻike TV a me kahi pūnaewele pūnaewele me nā limahana i loko o kaʻaʻahu apalapa pīpī a lilo i kāleka hōʻailona.

Nā kumu o ka make

Hoʻomanaʻoʻiaʻo Hugh Hefner i ka hopena o Kepakemapa i kēia makahiki, me ka waihoʻana i ka hoʻoilina o kāna wahine'ōpiopio,ʻo ia hoʻi, ua manaʻoʻia.

ʻO kekahi o nā puke pai i paiʻia i nā mea iʻikeʻoleʻia ma mua e pili ana i nā kumu kūpono o ka makeʻana o Hefner. E like me ka mea i hōʻikeʻia,ʻo ka mea hoʻokumu i 91-year-old o Playboy iʻelua makahiki i hala, ua kiʻiʻo ia i kahi maʻi i hōʻehaʻia i ka maʻi. Ma kekahi o nā wiki i paʻi hopeʻia, hiki keʻikeʻia he hikiʻole iā ia ke neʻe aku me ke kōkua waho. Ma kahi o ka makahiki hope loa,ʻaʻoleʻo Hefner i hui pū me nā kamaliʻi'ōpiopio, akā ua hoʻopuniʻia e nā mea hana lima lapaʻau. Akā,ʻaʻoleʻo ia pēlā, ma mua o ka maʻi, ikaika aʻoliʻoliʻo ia, a ma hope o kona makeʻana, uaʻikeʻiaʻo ka pilikino o ka mea nāna i hoʻokumu i ka puke moʻokalaleo piha i ka'ōhumuʻino.

ʻO kaʻohana Swedish

Mai ka moʻoleloʻo Madison, uaʻikeʻiaʻo Hefnerʻaʻole i hōʻikeʻia e nā kumulāʻau o ka noho pono a ma kona hale ua hoʻonohonoho pinepineʻo ia i nā hui aloha me nā kaikamahine i ka manawa hoʻokahi. Eia kekahi, i loko o ka hale ma luna mau loa me ia, ua olaʻo ia i mau hiʻohiʻona e hoʻopiha ai i nā helehelena a pau o ka luna kahiko. ʻO nā keikikāne i komo i ka loleʻaʻahuʻeleʻele, a i ke ahiahi uaʻikeʻia nā manaʻo likeʻole o nā kiʻi'oniʻoniʻoni.

E heluhelu hoʻi

Ua paʻi pololeiʻia ka papa puleʻo ka pule, a hoʻokahi lā i mālamaʻia no ka launa pūʻana me nā keiki,ʻo ke koena o ka manawa i lilo nui loa i ka hoʻokipa. No laila, i ka Pōʻakū a me ka Pōʻalima "mau pō pō", ma nā pule hebedoma - he pāʻani a me nā hōʻike kiʻiʻoniʻoni, a ma ka Pōʻalima ua hōʻoia nā'ōpiopio i ka lā a hiki ke hoʻolālā i ka manawa ma ko lākou manaʻo.