Ua hele akuʻo Kate Middleton mai ka huakale Farani a hiki i kahi mau tausani he 100,000

Ua hoʻopauʻia nā moʻolelo paʻakikī me nā kiʻi kūpono o ka Duchess Catherine no ka wahine aliʻi. Ua hoʻoholo ka 'aha hoʻokolokolo e uku i ka 100 poha kālā i ka poʻe i hōʻeha a hoʻokuʻi aku no ka pale i ka ola pilikino!

I ka malamaʻo Kepakemapa 2012, nohoʻo Kate Middleton lāuaʻo Prince William i Provence, ka Duchess, me ka hilinaʻi e noho kaʻawale lāua ma kaʻaoʻao o ka waiwai a kokoke i nā malihini,ʻo ia ke lawe aku i kona huhū. He kilomita mai ka pai a lāua i nānāʻia ai e ka paparazzi o kaʻaoʻao Palaniʻo Closer, ua hiki iā lāua ke hopu i nā manawa iʻike maopopoʻia aiʻo Kate. I ka lā aʻe, ua paʻiʻia ka puke me kahi mea hoʻonāukiuki a me ke kiʻi o ka'opiho ma luna o ka uhi. ʻO ka poʻomanaʻo nui ka mea i hōʻehaʻeha i kēia kūlana: "Auē, e kuʻu Akua. E lele kēia mau kiʻi a puni ka honua! ". I ka manawa koke o ka hoʻolahaʻana o kaʻike i ka poʻe Pelekane Italia, Suedena a me Denemaka, ua kū wale ka hau hau i nā reprints ma hope o ke noiʻana o nā loio o kaʻohana aliʻi.

Ka huahaʻi nui o ka makahiki 2012

Ua hōʻole nā ​​nūpepa Pelekane e hoʻolaha i nā kiʻi o Kate Middleton

E hoʻomaopopo i ka hōʻole paʻakikīʻana o nā pae'āina Pelekānia i ka paʻiʻana i nā kiʻi o Kate Middleton a no ka'ōleloʻana i kēiaʻike! Ma ka UK, hoʻopukaʻia kēlā mau kiʻi, kiʻi kiʻi i ke kanaka ma kona'āina a me kaʻaeʻoleʻia - ua pāpāʻia, a hōʻino pū nō hoʻi i nā hihia koʻikoʻi. Auē, ma France uaʻoi aku kaʻoiaʻiʻo o nā kānāwai i kēia mea.

Duchess Catherine

Ka hōʻailona ma ke kumukuai o 100 mau kaukani kālā

ʻO ka loaʻaʻana o ka duchess ka waiwai a me ka hoʻopaʻiʻana mai kaʻohana. Ma muli o ka maikaʻi o ka hihia, ua hoʻonohonoho koke nā loio pono'ī o nā aliʻi aliʻi i ka hana a hoʻopaʻi i kaʻaoʻao no ka paleʻana i ke ola pilikino, e noi ana i hoʻokahi a me ka hapalua miliona o nā Euro no ka hoʻopilikia i ka pono.

Ke'ōlelo neiʻo Insiders, ua huhūʻo Kate a me William i nā mea e hana nei,ʻoiai ke aliʻi nui, ka mea i hoʻomanaʻoʻia i nā hana a Paparazzi e pili ana i ka hoʻomāʻewaʻewaʻana i kona makuahine ma Paris a alakaʻiʻia i ka makeʻana o ke Aliʻi Wahine Diana. Ma kekahi hālāwai ninaninau, ua weheweheʻo ia i ke kūlana:

Ua hala nā mea'ekepeke i nā palena a pau iʻaeʻia aʻaʻole hiki ke hoʻomauʻia me ka ukuʻoleʻia. ʻAʻole hiki ke hoʻomaopopoʻia, e hōʻeuʻeu i ke ola pilikino, e kiʻi i nā kiʻi a pālahalaha i ka hōʻike o ka lehulehu. ʻAʻole hiki i kēia pilikia ke hele aku me lākou!

I ka wā mua, aia ka hoʻokolokolo ma kaʻaoʻao o ka mō'ī wahine, no laila,ʻaʻohe mea kānalua ua hiki i nā loioʻo Keith Middleton ke lanakila i ka hihia. ʻAʻoleʻo ke Duchess i kahi manawa i ka hoʻolahaʻana o ka'ōlelo hoʻoholo, no ka mea,ʻaʻoleʻo ia e hopohopo aʻaʻole makemake e hopohopo.

Ua'ōleloʻo Prince William i ka hāpaiʻana o ka Duchess Catherine

I kēia wā ua hoʻolimalimaʻo Prince William me kāna wahine, a ke hoʻokuʻu nei iā ia i nā manawa i ka hoʻopiʻiʻana i nā hihia. I nehinei, ua liloʻo ia i mea hoʻokokoke hanohano ma ka'Oxford Conference on Health Health and Police Improvement, akā ua hopohopo nā mea nūpepa i kēia manawa no nā mea hou wale nō i ka palekana, akā,ʻo keʻano o ke aliʻi i ke kolu o ka hānauʻana o Duchess Catherine.

ʻO wau nei, he'ōlelo maikaʻi kēia, akā, no ka maʻiʻino o Kate i loko o ko kāua hale, "he hiamoe iki." I kēia manawa, ua lanakila mākou ma luna o ka makahiki mua aʻoi loa o ka'ōpū, no lailaʻaʻole mākou e'ōlelo hou i konaʻano.
ʻO Kate Middleton aʻo Prince Uyalm me nā keiki, Prince George a me ke Kamāliʻiwahine Charlotte
E heluhelu hoʻi

Ua'ōlelo muaʻo ia e pili ana i ka'ōpū o Prince Harry, uaʻikeʻo ia i ke kolu o ka hānauʻana he lono maikaʻi a hauʻoli hoʻi no kaʻohana a pau.

Ua manaʻoʻo Prince Harry i ka hānauʻana o Kate i mea hauʻoli no kaʻohana