ʻO ka lole'aloʻula -ʻo ka aha eʻaʻahu?

ʻO kaʻaʻahuʻulaʻula, he koho komohana o waho o ka wā i nā kau. Ke nānā mau nei kēia mau kapaʻaʻahu i ka wahine a me ke akahai, ke nānā pono nei i nā kiʻi haʻahaʻa i ka wāʻauʻau a me ka hoʻoilo, a hāʻawi pū i ka mea nāna i hōʻeuʻeu i ka hope o nā mea'ē aʻe. Eia naʻe, i mea e hoʻohālike ai i nāʻano hou i loko o keʻano a hoʻokūkala i kouʻano, pono eʻike i ka mea e komo ai i kahi kapa poli.

ʻO kahi kapa'aloʻula ka mea pili pono i ka lole. ʻO ia mau lole me ke kūlike pono a me nāʻano kezhual o kēlā me kēia manawa, a me kaʻano o kaʻaʻahu nani, a me ka wahine wahine aloha, a me nā mea koʻikoʻi paʻakikī. Inā makemakeʻoe e hoʻokūkī i nāʻaʻahu o waho, a laila pono e hoʻopili iā ia me ka pilina monopona. He mea maikaʻi loa ke koho i kahi lole pale kuʻuna o nā hōʻailona o kaʻili ākea a me ka'alamaʻona - leggings, sweatshot , kahei māmā, jeans, paila pakihi, aiʻole ka hopena. Aʻo kekahi pūniu poli e kōkuaʻole i ka hoʻokuʻu i kahiʻaʻahu nani nani. ʻO keʻano haʻahaʻa haʻahaʻa e hoʻopiha pono i nāʻanoʻelua a me keʻano nani, a me ka hōʻailona o ka mīkini, a me kahi kāʻei paʻa. Ke kohoʻana i ka pāpale no ka wili puao,ʻo ka koho i hikiʻole ke hōʻailonaʻia he'ōwili i kālaiʻia a kānaniʻia paha o ka pōhakuʻeleʻele a keʻokeʻo paha. No ka hanaʻana i ke kakaka'ālohilohi,ʻo nā mea i loaʻa mua o nā'anuʻolu nani o ka uliuli, kaʻulaʻula, kaʻulaʻula, ke kokoleka. A inā he nui nāʻano e like me keʻano kūpono a me keʻano'ē aʻe, a lailaʻo kahi koho i kohoʻia i kahi lole poli ma kahi kīpoki ākea.

Nāʻaʻahuʻulaʻula mālie o nā wāhine

I kēia lā,ʻo nā'ōmeke kūʻokoʻa o nā'ōniʻomaʻi māʻulaʻeleʻele nāʻano e like me kēia:

  1. E hoʻoulu ana i kahi lole poli . ʻO ke kohoʻoi loa a me ka honua āpau e lilo i kumu hoʻohālike o nā mea holoiʻole. ʻO ka mea maʻamau, ua hōʻikeʻia kēia mau kapa i kahi hōʻailona hoʻolālā no ka fluff a iʻole synthepone.
  2. 'Aleʻeleʻulaʻula liʻiliʻi . ʻO keʻano pōkole i loko o kahi'ōniʻoni o ke kala e nānā i nāʻano likeʻole i nāʻano denima a me nā huaʻili.
  3. ʻO kahi kapa komo māliki māliki . ʻO nā loli maʻamau o nā kauhiki i hala iho nei no ka wā hoʻolālā i manaʻoʻia he mau pālahalaha e hoʻomaluʻia. I ka'ōniʻoniʻo, ua hui pū kēia kapa i keʻano a me ka wahine, i ke aloha, i ka nani ma ke kiʻi.