ʻO ka leka o nā paia o ka lumi noho -ʻo ke aka ka mea maikaʻi e koho?

I loko o ke keʻena nui, kahi e hoʻomaha ai kaʻohana a pau,'ākoakoa nā malihini, kū kahi, e hoʻonohonoho ponoʻia nā mea a pau me keʻano maikaʻi a me kaʻoluʻolu. Mai ke kohoʻia o ka pena o nā paia o ka lumi noho e hilinaʻiʻia ia i ka hana hou o ka lumi, konaʻano, style, manaʻo o ka home.

He aha nā pāʻili e koho ai no ka lumi lumi?

ʻO ka hoʻolālā o ka hoʻolālā kahi e hoʻonohonoho ai i ka nui o nā lumi o ka lumi, ke kiʻekiʻe o ka momona a me ka hōʻoluʻolu i ka wā e noho ai maʻaneʻi. Ma muli o nā kumu i alualuʻia, hiki iāʻoe ke koho i nā kani mai nā pale mahana a me nā anuanu. ʻO ka mea mua e hoʻonanea ai a mālama, aʻo ka lua - hoʻomaha. E noʻonoʻo kēlāʻano kēiaʻano o nā'oniʻolu aʻoi aʻe ka māmā a mehana. ʻO kekahi laʻana, nā paia melemele i loko o ka lumi noho a me kona mau kele: he'ōmaʻomaʻo wela keʻokeʻo, he'ōmaʻomaʻo'ōmaʻomaʻo me ka paleʻole - nā pale peach-colored i loko o ka lumi noho.

Inā makemakeʻoe e nānā i nā pāpale, e pena iā lākou iʻelua mau leo ​​ma mua o nāʻaoʻao āpau. E hoʻonui i ka lumi me nā lau momona. ʻO kahiʻano koʻikoʻi o ka hoʻomaopopoʻia e keʻano o nā mea. Eia kekahi laʻana, inā hoʻohanaʻoe i ka pepa'onikala a iʻole ka mea i hoʻonaniʻia, a laila, e liʻiliʻi lākou. ʻOiai ka nui o nā mea i hoʻouluʻia i ka lepo.

ʻO nā pāpale Blue i loko o ka lumi hoʻolālā

Ināʻoluʻoluʻoe i ka nīnau o keʻano o ka pena e pena ai i nā paia o ka lumi noho, hiki iāʻoe ke hoʻolohe mua i nā koho i manaʻoʻoleʻia aʻaʻole loa. No laila hiki iāʻoe ke hoʻohūhū i nā mea'ē aʻe, a hoʻoluʻoluʻoe iāʻoe iho me kahi'ōlohelohe o ka ponoʻole. E nānā wale i ka nani o ka hale keʻokeʻo. ʻO ka hau a me ka hauʻoli e noho aliʻi maʻaneʻi i kekahi manawa o ka makahiki. Ponoʻia i ka manawa likeʻole e heleʻole nā ​​puka makani i ka'ākau, iʻole e like ka lumi me ka hale aliʻi o ka Queen Queen.

ʻO kaʻano i manaʻo nuiʻia i kēia hihiaʻo ka Mediterranean. Hiki ke nānā a me ka classicism i nāʻale a me nā hiʻohiʻona. Ma loko o ka lumi lumi'ōpio, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka leka o nā paia i loko o ka lumi hoʻolālā, kokoke i indigo, kahi mele o nā jeans. E ho'āʻo e hoʻonani i ka lumi i keʻano o nā hana loea , keʻano hou , ka pop pop, a pēlā aku. He mea pono ia i kēia hana e hui i kaʻulaʻula me ka keʻokeʻo, ke melemele, kaʻalani, a me kaʻulaʻula.

ʻO nā pākuʻi kala ma ka lumi hoʻolālā

ʻO ke keleʻeleʻele o nā paia i loko o ka lumi noho e hiki ke kapaʻia i ke ao holoʻokoʻa. Ma ko lākou kūlana,ʻo nāʻano a pau o ka loko - mai ke kulana i ke kelehana kiʻekiʻe. ʻO kekahi o lākou e nānā pono, kāohi, e like me ka maʻalahi a me ka lauuʻu e like me ka hiki. Ke hoʻonui neiʻo Gray i kahi hui pūʻana o nā nalu weliweli, hoʻonui i ko lākou manaʻo nui a hoʻokūkino i ka hohonu, eʻae iāʻoe e hoʻohana i nā mea nani.

ʻAʻole nā ​​manaʻo e hōʻoiaʻiʻoʻia ana,ʻo kaʻeleʻeleʻeleʻele o nā paia o ka lumi noho,ʻaʻole ia he mea hōʻoluʻolu i loko a me nā mea maʻamau. ʻO ka mea'ē aʻe, ua weheʻia nā manawa kūpono no ka hoʻohālike a me ka ho'āʻoʻana. I ka hoʻonuiʻana i kahi leo i ka hina, hiki iāʻoe ke hoʻoikaika i nā hopena - likeʻole me kaʻoluʻolu (ka mahana mahana), a ma keʻano likeʻole, hoʻomaha.

ʻO ka paia o ka pā i loko o ka lumi noho

He maikaʻi ka beige no ka mea he leo paʻakikī ia, heʻano mahana a me ka maikaʻi. Ma lalo iho ona e lawe i nā lako a me nā mea'ē aʻe. No kekahi lumi, he koho lanakila-lanakila. ʻAʻole keʻokeʻo me ke keʻokeʻo, ua maʻalahi kaʻili beige o nā paia i loko o ka lumi hoʻonanea, hoʻopauʻia i nā hui likeʻole likeʻole aʻaʻole pono ka heleʻana o ka hoʻokaʻawale i nā "kiko".

ʻO kaʻili bei o nā paia i loko o ka lumi noho e lilo i mea kōkua maikaʻi loa no ka hana o kekahiʻanoʻanoʻano. Ma muli o kēia kūlana, nānā maikaʻi nā mea lāʻau lāʻau. Hoʻohuiʻia nā hui laulā maikaʻi me ke kokolekalekaleka he lepo. Hiki ke ho'āʻoʻia i loko o ka'ōnaehana hou, me ka hui pūʻana i ka maʻalahi a me ka hoʻokaʻawale.

ʻO nā paiaʻeleʻele i loko o ka lumi noho

ʻO nā keʻokeʻo nani ma loko o ka lumi noho e hoʻololi i kēia kelepona. ʻO kēia keʻano o ka'ōmaʻomaʻo o ka'ōmaʻomaʻo, maʻemaʻe, ākea, mālamalama. Ma ka nānāʻana i ka hoʻonuiʻiaʻana o ka hakahaka a me nā maka i holoiʻia,ʻaʻole pono e'ōlelo - uaʻike mua nā mea a pau i kēia mau mea hoʻohenehene o keʻokeʻo. Inā makemakeʻoleʻoe i kekahi mea kūponoʻole, hiki iāʻoe ke pale aku i ke koena o ke kūlana ma ka'ōmole kala.

Inā makemakeʻoe e hōʻailona i kahi leo, hiki iāʻoe, e kū'ē i ke kua o nā paia keʻokeʻo i loko o ka lumi hoʻolālā, e hoʻonui i kekahi mau kikoʻoluʻolu i loko. ʻIke hou i ka huiʻana o ka keʻokeʻo a me kaʻalani. Ma keʻano maʻamau, keʻokeʻo ke koho i kahi leo. ʻO ka neutrality a me ka "sterility" ke hoʻohālike loa ia e pili ana i ka pili. ʻO ke kohoʻana i kahi hōʻailona maeʻa a mahana paha e kōkua iā ia e hoʻolālā i kahi hauʻoli.

ʻO nā pāpale Blue i loko o ka lumi hoʻolālā

ʻO keʻano o ka hoʻomehana honua,ʻo kona'ōmeu ke ahi, pono i kahi anuanu maikaʻi e hoʻonuanu haʻahaʻa i kaʻino o ka manaʻo. ʻO ka lumi i nā kani polū he lumi like loa ia, e hoʻoulu ai i ka maluhia a me ka hoʻomaha. ʻO ka maikaʻi o ka uliuli ma mua o ka uliuli,ʻo ia keʻano o kēia ākea o nā paia i loko o ka lumi noho e hiki ai ke hoʻohanaʻia ma loko o ka lumi lā a me ka lumi i uhiʻia.

ʻO nāʻanoʻokoʻa he nui o nā paia i loko o ka lumi noho, a me ka mana e hoʻopiha i ka piha me nā'āniho māmā e hana nui ai ka uliuli. Me ka hoʻolālāʻana o ka hoʻolālā akamai,ʻaʻole e nānā ka loko i nā meaʻeleʻele a iʻole kaʻona. Inā makemakeʻoe e hoʻohana i nā mea uliuli a me nā mea uliuli, ponoʻoe e koho i kahi pakuhi piha o ka pelekalō i mea eʻike nui ai ka lumi.

ʻO nā paiaʻeleʻele i loko o ka lumi hoʻokipa

Hiki i nā'ōmeʻaʻoluʻolu,'ālohilohi, kaʻalani hauʻoli ke hāʻawi aku i nā manaʻo maikaʻi i nā kānaka o ka hale. ʻO ka hopena o ka hoʻohuiʻana oʻelua mau lā - he melemele a me kaʻulaʻula, ua loaʻa i nāʻalani nāʻano e like me ke aloha, ka hana, ka manaʻo nui, ka makemake. Me kēia mau mea a pau, me ka likeʻole o kaʻulaʻula kala, 'aʻole hiki i kaʻalani ke hanaʻoluʻolu a me ka hoʻoikaika. Nāna wale nō e hana i kahi manaʻo maikaʻi, e hāʻawi mai i kahi manaʻo noʻonoʻo o ka hauʻoli.

Ināʻaʻoleʻoe iʻike pehea e koho ai i ke kala o nā paia i loko o ka lumi hoʻolālā iʻole ai e lilo i ka pupuhi, hoʻohana i nāʻanuʻu likeʻole o ke alani, me nā mea hana a me nā mea hoʻonani. No laila, loaʻa iāʻoe kahiʻoluʻolu hoihoi a mahalo. E hoʻopili iā ia me nāʻanoʻokoʻa'ē aʻe - ka'ōmaʻomaʻo, ke one, nā pōhakuʻula, a heʻano mahana, hoʻoluʻolu a hoʻokipa kou lumi.

ʻO kaʻulaʻula o nā paia o ka lumi noho

He meaʻoluʻolu loaʻo Green i kaʻike a me ka mea pono no kaʻike. I loko o nā lumi nui a me ka nani, maikaʻi ke nānā aku. ʻO nā paia'ōmaʻomaʻo ma loko o ka lumi hoʻokipa, kahi iʻoi aku keʻano haʻahaʻa, hiki iāʻoe ke kākau maikaʻi loa. I kēia manawa wale nō, maikaʻi e hoʻohana i nā aka uila. Kekahi laʻana, he nui loa a me ka'ōlinolino ke nānā aku e like me kahi keʻena noho, kahi o ka paia o ka mint.

Inā nui ka lumi, hiki iāʻoe ke ho'āʻo e noi i kahi'ōmaʻomaʻoʻeleʻele, a hiki i ka emerald. Pono nā lako, nā mea kanu, nā lole ulaula i loko o kēia hihia, i mālamalama, e hana ana i kahi likeʻole. No ka hoʻonāʻoleʻana o ka lumi, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā kukui laulā ākea a hoʻohana i nā kumuʻike likeʻole. ʻOiai, hiki iāʻoe ke hana i nā mea a pau e lilo ai ka lumi i pōʻeleʻele, hilahila a nani hoʻi.

ʻO ka pā pōhaku ma ka lumi noho

ʻO ka mea hoʻonani o ka lumi i nā keʻokeʻoʻeleʻele e hoʻopili aku i ka pāʻani o ka nani, ka pono. Uaʻikeʻiaʻo Brown i hōʻailona o ka holomua, ka maikaʻi, ka paʻa, ka paʻa. Eia kekahi,ʻo ka paiaʻeleʻele i loko o ka lumi noho e kōkua i ka hoʻomaha, hoʻomaha i ka luhi a me ka huhū. ʻO ka mea nui,ʻo ia ke hoʻohanaʻana i keʻano'ōkoʻomaʻo a me kona hui pūʻana aʻaʻole hoʻi e hoʻohanohano i ka piha a pau.

Ma muli o ka'ōmaʻomaʻo o ka'ōlohelohe,ʻo keʻano o nā'ōnaʻa maoli, e like me nā hiʻohiʻona o nāʻili holoholona, ​​he maikaʻi loa. Hiki ke hana i kā lākou hana i ka papahele ma keʻano he kāpena a hanaʻia paha he hale hoʻokipa no nā mea hana i kāhikoʻia. He mea nui e pili pono i ke kumuhana o ka'ōlohelohe a hiki i ka hopena a hoʻohana i nā mea i loko o ka lāʻau, a me ka wahie i ka pauʻana o ka papa.

Nā pā pōhaku likeʻole i loko o ka lumi lumi

I loko o ka honua o ka hoʻolālā,ʻehā mau papahana o ka huʻi laulā:

Hoʻokumuʻia ka monochromic ma ka huiʻana o nāʻoni a me keʻano o nāʻoniʻoni o konaʻano hoʻokahi, a me kona mau wāwae, me ka hoʻohanaʻana i nāʻano likeʻole a me nā leka. Hoʻohālikelike i ka hoʻohanaʻana i nā leka uila, e like me ka lalac a me ke alani. ʻO ka hoʻonohonoho kūʻokoʻa - he hui pūʻia o nāʻaʻahuʻokoʻa (hina, beige). Hoʻokumuʻia ka pilikino ma ka hoʻohuiʻana i kahi kani piha mai kekahi hapalua o ke kelekele. Eia kekahi laʻana - ka'ōmaʻomaʻo a me ka polu

I loko o ka lumi hoʻolālā me nā paia likeʻole,ʻaʻole iʻoi aku ka nui a me ke kīʻole, he pono e mālama i ka hoʻomalu o nā naluʻelima, e'ōlelo ana he hikiʻole ke hoʻohana i nāʻelima ma loko o kahi lumi. Uaʻaeʻia e hoʻohana i nāʻokoʻa likeʻole o kēlā me kēiaʻano. Inā makemakeʻoe e hoʻonani i ka lumi i nāʻala likeʻole, maikaʻi e koho i kahiʻano likeʻole o ka hui.

ʻO ka pā o nā paia o ka lumi noho e hui pū me ka lumi kuke

Hoʻohuiʻia nā lumi i hoʻokahi, he mea nui e hoʻohui pono i ko lākou mauʻokoʻa'ē aʻe, i mea eʻoluʻolu ai a hoʻoluʻolu i ka nohoʻana a ma kahi hoʻolimalima. Maʻaneʻi e kōkua i ka'ōlelo aʻo e pili ana i keʻano e hoʻohui i ka leka o nā paia o ka lumi noho e Feng Shui:

ʻO ka pena o nā paia i loko o ke keena he mea nui loa ia o loko. I kēia kūʻana,ʻoi aku ka maikaʻi o ka maʻalahi,ʻaʻohe pīkī a me nā kiʻi kaha. I ka maikaʻi o nā hōʻailona,ʻoi aku ka maikaʻi o ke kauʻana i nā kiʻi a me nā kiʻi i loko o ke kāʻei. No laila, inā kū pono, e hiki ke mālama i nā lilo liʻiliʻi.